Τρίτη 29 Ιουνίου 2010

Χο-χο-χο! Ωχ-ωχ-ωχ...

Χθες, στα υπόγεια του Μεταγλωτιστάν, είχαμε Χριστούγεννα! Μια υπερομάδα ηθοποιών ηχογραφούσαμε τα ομαδικά και κάποιους μικρούς ρόλους για την στρέιτ-του-ντιβιντί ταινία "The search for Santa Paws". Πάρτε μια ιδέα από το τρέιλερ...



Ω, ναι... Και ορφανά, και κουταβάκι, και κάτι αδέσποτα που γλιτώνουν από τον μπόγια, και Άγιος Βασίλης που παθαίνει αμνησία αλλά πάντα εκπέμπει αγαπίλα, και οικογενειακή επιχείρηση σε κρίση και ΟΛΑ! Όλος ο ψυχαναγκασμός της ευτυχίας σε μία ταινία. Ευτυχώς έκανα τον αρχιτάρανδο κι ένα αδέσποτο οπότε δεν ξεστόμισα πολλές μαλακίες ευχές για αγάπη, ευτυχία και Μέρι Κρίστμας!

Ευτυχώς ρίξαμε τρελά γέλια στην ηχογράφηση, με αποκορύφωμα τη σκηνή όπου οι τρεις άντρες τις ομάδας έπρεπε να ηχογραφήσουμε τα λαχανιάσματα των ταράνδων κατά την πτήση από τον Βόρειο Πόλο και την προσγείωση στη Νέα Υόρκη*. Έπεσε τέτοιο γέλιο με τα βογγητά που κάναμε και τέτοια χαχανητά που μάλλον ακούγονται λαχανητά!

ΕΥΧΕΣ ΓΙΑ ΑΓΑΠΗ, ΕΥΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΜΕΡΙ ΚΡΙΣΤΜΑΣ!
(Φακ, μου ξέφυγε...)


*Άτυχη πόλη η Νέα Υόρκη: μετεωρίτες πέφτουν, εκεί θα πέσουν, εξωγήινοι θα έρθουν, εκεί θα πάνε, Άγιος Βασίλης έρχεται, εκεί θα χάσει τη μνήμη του!

Δεν υπάρχουν σχόλια: