Παρασκευή 12 Μαρτίου 2010

Stand-up talaipory!

Από σαράντα κύματα περνάει το «Αντί Διδακτορικού» αυτή την εβδομάδα! Γιατί ωραία είναι να παίζεις στη Θεσσαλονίκη την Τετάρτη, αλλά όχι όταν έχει πανελλαδική απεργία την Πέμπτη και πρέπει να γυρίσεις οπωσδήποτε Αθήνα. Ω, ναι, θα έχω να το λέω πως έκανα 5 ώρες να ανέβω με το τρένο για να παίξω 80 λεπτά και να φύγω αμέσως μετά την παράσταση με αυτοκίνητο μέσα στη βροχή κάνοντας 7 ώρες για να φτάσουμε Αθήνα...

Τι σκοτάδια είναι πάλι αυτά;!

Για ρίξε λίγο φως!

Α, πολύ καλύτερα!

Μαράζι το είχα που τις πρώτες εβδομάδες που είχε γεμίσει η Θεσσαλονίκη με μπάνερ της παράστασης, δεν είχα καταφέρει να φωτογραφίσω κανένα στο δρόμο. Καλά, εντάξει, δεν είχε γεμίσει, αλλά γιατί να μην έχω τη φάτσα μου σε φωτογραφία αναρτημένη μπροστά στον «Τερκενλή»; Τα μπάνερ κατέβηκαν από το κέντρο, έχει ξεμείνει ένα όμως στην οδό Σοφούλη, στην Καλαμαριά, κοντά στο θέατρο! Ιδού!

 
Κουκλί, σε λέω, κουκλί!

Η λάμπα δεξιά προσδίδει κάτι αρτιστίκ, νεσπά;

Αυτά έγιναν στη Θεσσαλονίκη, στις 10/03/10, στην 6η παρουσίαση του «Αντί Διδακτορικού» στο θέατρο Σοφούλη. Τι έγινε όμως στην Αθήνα, στις 11/03/10, στην 22η  παρουσίαση της παράστασης για φέτος στο Nixon; Αφού τα κατάφερα να παίξω μετά το καρ-λαγκ που είχα, πάλι καλά!

ΑΑΑ! Τώρα το είδα, έφαγα κόσμο από δεξιά...

...μάλλον το καρ-λαγκ με επηρέασε ως φωτογράφο!

Για να μπαίνουμε στην τελική ευθεία!
Έμειναν 2 παραστάσεις στη Θεσσαλονίκη
και άλλες 5 παραστάσεις στην Αθήνα.
Και μετά πάπαλα το «Αντί Διδακτορικού»!

Δεν υπάρχουν σχόλια: