Σάββατο 20 Μαρτίου 2010

3 σε 1!

Πολλά τα τρεξίματα, πολλές οι δουλειές, πολλή η κούραση! Έτσι, η προτελευταία εβδομάδα παραστάσεων του «Αντί Διδακτορικού» σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα θα παρελάσει σε μία ανάρτηση. Φύγαμε!

Τετάρτη, 17/03, θέατρο Σοφούλη, Καλαμαριά...

...η 7η παράσταση στη Θεσσαλονίκη...

...η οποία μαγνητοσκοπήθηκε!

Ναι, ξεκίνησε η οπτικοακουστική αρχειοθέτηση των παραστάσεων. Μιας και το «Αντί Διδακτορικού» μπαίνει στην τελική του ευθεία, είπα να έχω και μαγνητοσκοπημένες παραστάσεις, όχι μόνο φωτογραφίες του κοινού. Γρήγορα στο τρένο τώρα, ξημέρωσε Πέμπτη κι έχω παράσταση στην Αθήνα!

Πέμπτη, 18/03, Nixon, Αθήνα...

...24η παράσταση του «Αντί Διδακτορικού» φέτος εκεί!

Πέμπτη νύχτωσε, Παρασκευή ξημέρωσε και ήταν μια Παρασκευή γεμάτη! Πρωινή παράσταση στο Bios στο «Σιωπή, ο βασιλιάς ακούει», μετά ηχογράφηση μεταγλώττισης στα Μελίσσια και το βράδυ η 25η παρουσίαση του «Αντί Διδακτορικού» στο Nixon για τη φετινή σεζόν.

Παρασκευή, 19/03, Nixon, Αθήνα...

...και πάει η προτελευταία εβδομάδα παραστάσεων!

Και μπαίνουμε στην τελευταία εβδομάδα παραστάσεων του «Αντί Διδακτορικού» σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα! Το μυαλό μου είναι ήδη στο τι θα γίνει μετά, πολλές ιδέες σε αταξία, θα πρέπει όμως να μπουν σε μία σειρά. Λίγες μέρες διακοπές μέσα στο Πάσχα, και μετά προετοιμασία για το νέο σταντ-απ μου.

Αρχειοθετήθηκαν 3 παραστάσεις.
Παραστάσεις που απομένουν:
1 στη Θεσσαλονίκη, 2 στην Αθήνα!

Δεν υπάρχουν σχόλια: