Σάββατο 12 Δεκεμβρίου 2009

Ω, προτζέκτορα, λειτούργα!

Μετά τα παρατράγουδα της πρεμιέρας, τα οποία τελικά οφείλονταν σε μια λάμπα του προτζέκτορα, προσφέρθηκε ο Κωνσταντίνος Πιλάβιος, να μου δείξει πώς πρέπει να σετάρω τον υπολογιστή και τον προτζέκτορα ώστε να μπορώ να προβάλω σωστά τα βίντεο της παράστασης που έχει σκηνοθετήσει. Και δεν μπορούσε να μου το κάνει πιο λιανά...


Το κομπιούτερ πρέπει να είναι έτσι...


...και ο προτζέκτορας έτσι!

Και έγινε το θαύμα! Το εναρκτήριο βίντεο ήταν έτοιμο να παίξει, κι εγώ περίμενα να μπει ο κόσμος, χαζεύοντας την εναρκτήρια καρτέλα με τον τίτλο της παράστασης και όλους τους χορηγούς μας.



Και λίγο πριν αρχίσει να μπαίνει ο κόσμος, συμβαίνει κάτι το φρικτό! Η εικόνα χάνεται κι εμφανίζεται κάτω δεξιά στην οθόνη εμφανίζεται η φρικτή αναγραφή "no signal". Πανικός! Τρέχω πάνω στο προβολείο και σετάρω τον υπολογιστή ώστε η οθόνη να μη σβήνει ποτέ όταν είναι στην πρίζα. Και όλα μπήκα στη θέση τους. Και ξεκίνησα την παράσταση.

Όλα πήγαιναν μια χαρά, όταν ξαφνικά, το "no signal" εμφανίστηκε ξανά, ενώ εγώ έπαιζα... Το βίντεο με τους τίτλους τέλους δεν έπαιξε ποτέ, ενώ εγώ έμαθα από κάποιους θεατές πως (άκου τώρα να δεις!) «τα Windows7 έχουν πρόβλημα και μαυρίζει η οθόνη, μα καλά, δεν το ήξερες;»... Η λύση βρέθηκε, και ελπίζω την επόμενη εβδομάδα όλα να πάνε καλά!


Πάντως περάσαμε καλά!


Ναι, καλά περάσαμε!

Πάει άλλη μια παράσταση. Μένουν άλλες 26!

1 σχόλιο:

mahler76 είπε...

αυτά που σου είπαν για τα windows 7 είναι πίπες και ξέρεις ότι όταν εγώ μιλάω για πίπες ξέρω τι λέω.