Κυριακή 20 Δεκεμβρίου 2009

Σιωπή, ο βασιλιάς κάνει πρόβες...

Ξέρω πως υπάρχει και το επίσημο σποτ για την παράσταση, αλλά δεν μπόρεσα να αντισταθώ να φτιάξω κι εγώ κάτι με τις φωτογραφίες από τις πρόβες μας.



Σε λίγη ώρα θα πάω στο bios για τη γενική μας πρόβα! Αύριο, Δευτέρα 21/12, και ώρα 21:00 θα έχουμε την πρεμιέρα μας! Ως τώρα ήταν ένα ταξίδι προετοιμασίας με πολλές, μα πάρα πολλές, ατυχίες, κακοτοπιές και εντάσεις. Όμως χθες, που κάναμε δύο περάσματα το έργο, αισθάνθηκα πως συμμετέχω σε κάτι πάρα πολύ όμορφο.

Το δεύτερο πέρασμα παρακολούθησε και ο Νίκος Κυπουργός, ο συνθέτης του έργου, που μόνο χαρά μάς έδωσε με τα καλά του λόγια. Τον ευχαριστούμε όλοι για τα ειλικρινή, επιδοκιμαστικά του σχόλια που μας γέμισαν θάρρος να συνεχίσουμε παρά την κούραση μας.

Ένα μεγάλο μπράβο στις Όπερες των Ζητιάνων που ανέλαβαν ένα τέτοιο σχέδιο, χωρίς καμία χρηματική αρωγή από επίσημους φορείς, παρά μόνο την πίστη πως πραγματικά αξίζει να ξαναπαρουσιαστεί το έργο αυτό στη σκηνή. Κι ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Χαράλαμπο Γωγιό, που όταν του πρότεινα το «Σιωπή, ο βασιλιάς ακούει» πριν ένα χρόνο ως ένα έργο κατάλληλο για θέατρο για παιδιά, ενθουσιάστηκε το ίδιο μ' εμένα. Και ένα τεράστιο ευχαριστώ στη Μαριάννα Κάλμπαρη, τη σκηνοθέτη μας, που έστησε μια παράσταση στην οποία είμαι περήφανος, χαρούμενος και ενθουσιασμένος που συμμετέχω. Μην ξεχάσω την ορχήστρα μας, την οποία στελεχώνουν μουσικοί του ARTéfacts ensemble.

Τέλος, είναι τεράστια τιμή και χαρά που συμπράττω στη σκηνή με δύο απίστευτα ταλαντούχους τραγουδιστές που όμως θεωρώ και εξαιρετικούς ηθοποιούς! Στο ρόλο της Μούσας, η Ιωάννα Φόρτη και στο ρόλο του Βασιλιά, ο Ζαφείρης Κουτελιέρης. Και κάπου στου μέση βρίσκομαι κι εγώ, στο ρόλο του Μουσικού.


Η Ιωάννα, ο Ζαφείρης και το μπαλάκι!


Ο Ζαφείρης, ο Χαράλαμπος και το καβουράκι!


Το πιάνο, τα αναλόγια και το εργάκι!

Πληροφορίες για το πού και πότε έχουμε παραστάσεις, εδώ!

Καλή μας γενική!
Καλή μας πρεμιέρα!
Σκατά, σκατά, σκατά!

3 σχόλια:

mahler76 είπε...

όπα αυτό με τον Βασιλιά τώρα το παίρνω χαμπάρι. Θα σου έρθω κάποια στιγμή τώρα στις γιορτές.

djimDjim είπε...

Μαλεράκο, τελικά μόνο εσύ με διαβάζεις! Άντε, διάβασε τώρα και το κείμενο που πρόσθεσα, γιατί πρόλαβες και έκανες σχόλιο μόνο με το βίντεο που είχα βάλει (δεν σε προλαβαίνω πια!).

mahler76 είπε...

αύριο ε? χμ δύσκολα για μένα εκτός κι αν έχει πάει τόσο καλά η παρουσίαση στην σχολή.

Break a leg babes!!!!