Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου 2009

Πάει η πρεμιέρα!

Επεισοδιακή η χθεσινοβραδινή πρεμιέρα στο Nixon! Η μία αναποδιά διαδεχόταν την άλλη: πήγαμε να συνδέσουμε τα φώτα, έπεσε το ρεύμα! Φτιάξαμε το ρεύμα, κάηκε ο ένας από τους δύο προβολείς! Λύσαμε το θέμα του φωτισμού, αρνήθηκε να παίξει ο προτζέκτορας το βίντεο, μόλις πέντε λεπτά πριν την έναρξη. Και αφού αποφασίσαμε να παίξω χωρίς βίντεο, είδα πως είχε ανοίξει η φωτογραφική μου μηχανή και είχε τελειώσει η μπαταρία! Ούτε φωτογραφίες το κοινό δεν θα μπορούσα να βγάλω στο τέλος της παράστασης, όπως συνήθιζα...



Δεν το άφησα να με πάρει από κάτω, αντίθετα το πήρα όλο πάνω μου! Έτσι βγήκα και αυτοσχεδίασα μια νέα εισαγωγή, παίζοντας το εναρκτήριο βίντεο κρατώντας το λάπτοπ σαν εικόνισμα! Και έτσι ξεκίνησε μία από τις ωραιότερες παραστάσεις του «Αντί Διδακτορικού» που έχω κάνει! Δοκίμασα αρκετά νέα αστεία, αυτοσχεδίασα πολύ και όλα πήγαν πάρα πολύ καλά.

Και από φωτογραφίες, να 'ναι καλά ο Στάθης K. που ήταν στην πρώτη σειρά και τον σήκωσα να βγάλει αυτός το κοινό της πρεμιέρας. Ευχαριστώ, Στάθη!


Το κοινό της πρεμιέρας από τη μία...


...το κοινό της πρεμιέρας από την άλλη!

Πάει η πρεμιέρα! Μένουν άλλες 27 παραστάσεις!