Τρίτη 5 Μαΐου 2009

Σας ευχαριστώ!

Η επιτροπή απονομής του τίτλου «Καλύτερου Κοινού της 4/5» πρέπει να ξυπνήσει σε λίγες ώρες, οπότε απονέμει τον προαναφερθέντα τίτλο σε όλους όσους ήρθαν στην προτελευταία παράσταση του «Αντί Διδακτορικού» στο Nixon. Ας γνωρίσουμε τους νικητές!

Άραγε χειροκροτούν κατά συνείδηση...

...ή πρόκειται για χειροκρότημα εμπιστοσύνης;

3 σχόλια:

Κατρίν είπε...

Σε αγαπάμε κ το ξέρεις πια! Ήταν μία υπέροχη παράσταση, έξυπνη, με χιούμορ, καφρίλα (λίγο), κ αγάπη σε όλα όσα έχουμε ζήσει ή πρόκειται να ζήσουμε (εμείς οι νεότεροι..). Σε ευχαριστούμε για πολλοστή φορά που μας έκανες να νιώσουμε τόσο κοντά στην πραγματικότητα, τη ζωή, το γέλιο, τις δυσκολίες.. κ τέλος κοντά σε σένα. Να είσαι πάντα καλά κ εύχομαι πάντα να βλέπεις έτσι τα πράγματα για να είναι πιο έυκολα για σένα ;) Φιλιά πολλάααα!!!

djimDjim είπε...

@Κατρίν

Σμπαρεκουάκ! Τι να πω εγώ τώρα;... Ας αρκεστώ σε ένα μεγάλο και ειλικρινές ευχαριστώ. Και είναι τέτοια η γεναιοδωρία μου που αφήνω αυτό το «εμείς οι νεότεροι» να πέσει στο κενο. :p

MaryLou είπε...

"Σμπαρεκουάκ!"? Χαχαχαχα!!! Εντάξει, δεν παίζεσαι! Εγώ αυτό που θέλω να πω είναι το πόσο διασκέδασα την αυθόρμητη αντίδρασή σου στην στημένη μας αντίδραση, όταν σηκώσαμε τα χέρια (σαν καλές μαθητριούλες-φυτά-σπασικλάκια-απουσιολόγοι) όταν ρώτησες για την αγγλική λέξη! Απλώς ένιωσα λίγο άβολα, επειδή παρότι είχα ξαναδεί την παράσταση, πάλι ήμουν "αυτή η ηλίθια που κακαρίζει όλη την ώρα"! Να'σαι καλά!!!! Με έκανες και (ξανα)γέλασα!