Τρίτη 14 Απριλίου 2009

Σας ευχαριστώ!

Ζήσαμε τη Μεγάλη Δευτέρα της κωμωδίας στο Nixon! Και όπως είναι καθιερωμένο πια, ο τίτλος «Καλύτερου Κοινού της 13/4» απονέμεται στους κάτωθι εικονιζόμενους που προτίμησαν να δουν το «Αντί Διδακτορικού» παρά να πάνε στη λειτουργία.

Εντάξει, η εκκλησία μπορεί να μαζεύει περισσότερο κόσμο...

...αλλά δεν νομίζω να μαζεύει τόσο καλό κόσμο!

Την άλλη εβδομάδα ξεκινά και η παράταση 5 παραστάσεων που δόθηκε! Το «Αντί Διδακτορικού» θα παρουσιαστεί στο Nixon την Τρίτη 21/4 και τα επόμενα δύο Δευτερότριτα (27-28/4 και 4-5/5). Δυστυχώς για μένα, ο Κωνσταντίνος Πιλάβιος που έκανε τα βίντεο της παράστασης και με βοηθά κάθε Δευτέρα στον ήχο, τα φώτα και τις προβολές θα λείπει από κάποιες παραστάσεις σε γυρίσματα για κάτι πολύ όμορφο και ιδιαίτερο που ετοιμάζει. Έτσι θα πρέπει να στήσω μόνος μου την κονσόλα. Και για να μην κάνω κάνα λάθος... τη φωτογράφισα!

Φαίνεται απλό, αλλά το ένα πάει στον προτζέκτορα, το άλλο πάει στο λάπτοπ, το παράλλο πάει στα μεγάφωνα... Και είναι και άλλα τόσα που δεν φαίνονται!!!

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Κωνσταντίνο και ένα εξίσου μεγάλο ευχαριστώ στον Γιώργο Κατινά, τον παραγωγό μου, που με στήριξαν σε αυτή την προσπάθεια και με βοήθησαν να κάνω και τόσα άλλα που δεν τα περίμενα! Σας ευχαριστώ και καλή μας συνέχεια!

2 σχόλια:

mahler76 είπε...

είναι που είσαι str8 και μπορείς να στήσεις την κονσόλα. Εμένα μου χάλασε η ντεκαπάζζζζ και μόνο που είδα την φωτό.

Cinestef είπε...

Είχες το καλύτερο κοινό ΈΒΕΡ!!!