Δευτέρα, 1 Νοεμβρίου 2010

Μα είναι τώρα αυτός τίτλος για παράσταση;!

Ντροπή μου που άργησα τόσες μέρες να γράψω για την παράσταση σταντ-απ που κάναμε μαζί με τον Θωμά Τσαλαπάτη στο Nueva Trova για να γιορτάσουμε την πανσέληνο του Οκτώβρη. Εξού και ο τίτλος: Full moon stand-up comedy double-bill. Με το που έκλεισαν και οι τελευταίες λεπτομέρειες για την παράσταση, άρχισα να ψάχνω για μια φωτογραφία που να μου αρέσει για να φτιάξω ένα αφισάκι και αυτή που μου άρεσε περισσότερο είναι αυτή αριστέρα: και μικρόφωνο έχει, και πανσέληνο έχει, και μια χαρά αισθητική έχει. Μη σου πω θυμίζει και λίγο Ρόθκο. Που Ρόθκο έχει και ο Θωμάς στο μπλογκ του! Οπότε έχουμε μια σύμπνοια αισθητικής, που σημαίνει πως έφτιαξα το αφισάκι και απλώς του το παρουσίασα και του είπα «αυτό είναι»!


Ήρθε η μέρα της παράστασης και οι προσέλευση του κοινού για μία παράσταση που είχε μόλις 4 μέρες για να επικοινωνηθεί ήταν απίστευτη! Αλλά και η παράσταση ήταν πολύ ξεχωριστή, ειδικά για μένα, που είχα να παίξω με κάποιον άλλον κοντά 3 χρόνια. Είχα ξεχάσει πόσο αγχώνεσαι όταν βλέπεις κάποιον άλλον στη σκηνή και κάτι πάει στραβά, αλλά και πόσο χαίρεσαι όταν κάτι πάει πολύ καλά και το κοινό ξεκαρδίζεται με ένα καλό αστείο.

Τέλος παράστασης!

Η έκτακτη αυτή παράσταση πέτυχε το στόχο της, που ήταν τα πειστούν οριστικά και αμετάκλητα οι ιδιοκτήτες του Nueva Trova πόσο ταιριάζει μια παράσταση σταντ-απ στο χώρο τους, οπότε το ίδιο βράδυ κιόλας δώσαμε τα χέρια και με χαρά σας ανακοινώνω πως η «Υπερπαραγωγή» θα παρουσιάζεται εκεί από 26 Νοέμβρη! Αλλά σκεφτόμαστε να κάνουμε και κάποιες έκτακτες double-bill παραστάσεις με συμμετέχοντες-έκπληξη! Μέχρι τότε, τα λέμε!

ΥΓ Να κι ένας Ρόθκο, για να έχει και εκπαιδευτικό χαρακτήρα η ανάρτηση αυτή. Ναι, το ξέρω, είναι ένα κόκκινο τετράγωνο σε ένα μαύρο φόντο, πρέπει να δεις τον πίνακα μπροστά σου για να καταλάβεις γιατί δεν είναι απλώς «ένα κόκκινο τετράγωνο σε ένα μαύρο φόντο»!

Δεν υπάρχουν σχόλια: