Τετάρτη, 28 Απριλίου 2010

Υπερπαραγωγή

Αυτός είναι ο τίτλος του νέου ουάν-μαν σταντ-απ κόμεντι σόου που ετοιμάζω! Γιατί «Υπερπαραγωγή»; Γιατί πώς αλλιώς θα μπορούσα να χαρακτηρίσω μια παράσταση που προαπαιτεί την ύπαρξη όλου του σύμπαντος για να υπάρξει η ίδια;


Αυτός είμαι εγώ, πανέτοιμος για την παράσταση, με το μικρόφωνό μου στο χέρι κι ένα τεράστιο χαμόγελο να κρύβει το άγχος μου. Γιατί έχω πολύ άγχος, μιας και η «Υπερπαραγωγή» θα είναι μια παράσταση με ολοκαίνουργια κείμενα, τα οποία γράφονται, σβήνονται, ξαναγράφονται και που δεν θα είναι δοκιμασμένα στο κοινό, όπως ήταν μεγάλο μέρος των αστείων του «Αντί Διδακτορικού». (Και μόνο που τα έγραψα όλα αυτά, αγχώθηκα κι άλλο!)


Και αυτό είναι το «δελτίο τύπου» που έπρεπε να σκαρώσω σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα, αφού η «Υπερπαραγωγή» θα κάνει πρεμιέρα πολύ σύντομα στο Bob Theatre Festival, στο ίδιο φεστιβάλ όπου είχε παρουσιαστεί πέρσι το «Αντί Διδακτορικού» για δύο παραστάσεις.  Να η μία! Να και η άλλη!

Τις προάλλες βρεθήκαμε με τον Γιάννη Σαρακατσάνη, μέλος της θεατρικής ομάδας abovo που οργανώνει το φεστιβάλ, στη ραδιοφωνική εκπομπή Athens For Real της Αλεξίας Αμβράζη, όπου συζητήσαμε για το φεστιβάλ και μετά μας έκανε και το ακόλουθο βίντεο! Πριν μας κακολογήσει κανείς, πως είμαστε ψωνάρες και τα λέμε στα αγγλικά, να σας ενημερώσω πως η εκπομπή της Αλεξίας είναι αγγλόφωνη...

΄
Οπότε, ορίστε! Όλα είναι έτοιμα ώστε να ανακοινώσω και τις ημερομηνίες και ώρες των δύο παρουσιάσεων της «Υπερπαραγωγής» στο φεστιβάλ!

Θέατρο Χώρα, Αμοργού 20, Κυψέλη

Δευτέρα, 10 Μαΐου 2010 // 21:15
Πέμπτη, 13 Μαΐου 2010 // 21:15

Και οι δύο παραστάσεις θα γίνουν στη Μικρή Χώρα.

2 σχόλια:

Cinestef είπε...

WE'LL BE THERE!!!!!

mahler76 είπε...

αν είμαι εδώ θα έρθωωωωω