Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου 2009

Mon Dieu! (προφέρεται «μον ντιέ)

Αντιγράφω από εδώ:

Fifty-year-old queen of pop Madonna is set to tie the knot with her 22-year-old boyfriend Jesus Luz in a Kabbalah ceremony. The wedding could take place in New York as early as this weekend, but it would not be legally binding, said Luz Snr. It would only be a symbolic ceremony signifying the couple's union. It is possible, of course, that both Luz senior and junior have got the wrong end of the stick: neither speaks good English. The younger man's is reported to be poor enough that Madonna is spending $1,000 a week on language teachers. His father admits to having talked to Madonna on the phone in French because his English is not fluent.

Και μεταφράζω. Τα πάντα.

H 50χρονη βασίλισσα της ποπ Παναγία πρόκειται να περάσει την κουλούρα με τον 22χρονο αγαπητικό της Ιησού Φως με μια τελετή Καμπάλα. Ο γάμος ίσως λάβει χώρα αυτό το Σαββατοκύριακο στη Νέα Υόρκη, μα δεν θα είναι μια νομική δέσμευση, είπε ο Φως ο Πρεσβύτερος. Θα είναι μια συμβολική τελετή που θα επισημαίνει την ένωση του ζευγαριού. Υπάρχει, φυσικά, και η πιθανότητα πως αμφότεροι Φως, πρεσβύτερος τε και νεότερος να έχουν χάσει την μπάλα: κανείς τους δεν μιλάει καλά αγγλικά. Ο νεαρός λέγεται πως είναι μπατιράκι και πως η Παναγία ξοδεύει 1.000 δολάρια την εβδομάδα σε καθηγητές. Ο πατέρας παραδέχεται πως μίλησε με την Παναγία στο τηλέφωνο στα γαλλικά επειδή τα αγγλικά του δεν λένε.

Συμπεραίνω.

Ο Θεός έχει Sorbonne III. Οι Δέκα Εντολές δεν παραδόθηκαν στα εβραϊκά, αυτό αποτελεί συνομωσία των Εβραίων.

Ο Χριστός είναι ανεπίδεκτος μαθήσεως. Και πάλι όμως, τον άφηναν να διδάσκει.

Τα κινητά πιάνουν στα ουράνια. Γι' αυτό και η Cosmote εδρεύει στον Παράδεισο Αμαρουσίου.

Το "Like a Virgin" έπρεπε να μας είχε βάλει σε υποψίες. Και θα έπρεπε να μεταφράζεται όχι ως «Σαν παρθένα» αλλά ως «Γουστάρω παρθένα».

Το "Like a Prayer" θα έπρεπε να μας είχε επιβεβαιώσει τις υποψίες. Και θα έπρεπε να μεταφράζεται όχι ως «Σαν προσευχή» αλλά ως «Αρέσκομαι στας προσευχάς».

Συνοψίζω.

Η Παναγία πρόκειται να παντρευτεί τον Ιησού, που είναι γιος του Θεού. Θεός και Ιησούς είναι το ένα και το αυτό, οπότε η Παναγία θα είναι με έναν άντρα που είναι υιός αλλά και σύζυγός της. Μιλάμε δηλαδή για τον μύθο του Οιδίποδα και της Ιοκάστης, έναν ελληνικό μύθο. Κάτι που αποδεικνύει την ανωτερώτητα του ελληνικού πολιτισμού και το πως αυτός έχει διαποτίσει την ανθρωπότητα, από την ισχυρότερη θρησκεία ως την ποπ κουλτούρα.

3 σχόλια:

diodos είπε...

Πές μου από Ολλανδία το έφερες το "καλό"?

Δεν εξηγείται αλλιώς :P

Απλά ο συνειρμός σου αγγίζει το άπειρο lol

Ακίνδυνος είπε...

...και μην ξεχνάς... Καμπάλα παν στην εκκλησιά Καμπάλα προσκυνάνε ....

Ανώνυμος είπε...

apo tote pou exases ta malia sou, ta myala sou exoun parei aera