Κυριακή, 21 Ιουνίου 2009

Πότε πέρασαν δύο μήνες;!

Πέρασαν δύο μήνες από τότε που ξεκίνησα να κάνω μεταγλωττίσεις πρόζας, και μέσα σε ένα δίμηνο συμμετείχα σε δύο κύκλους επεισοδίων των σειρών The Fairly Oddparents και The Future is Wild. Το πιθανότερο είναι να μας έρθουν και άλλοι κύκλοι των δύο σειρών, όμως η πρώτη παρτίδα ολοκληρώθηκε και αποφασίσαμε να βγούμε οι συμμετέχοντες ηθοποιοί μια φωτογραφία! Ιδού λοιπόν οι φάτσες των φωνών που ακούγονται στη σειρά The Fairly Oddparents.

Έχουμε και λέμε (από αριστερά προς τα δεξιά):
Δημήτρης Δημόπουλος
Μάρθα Ακάσογλου
Αφροδίτη Αντωνάκη
Στέλιος Ψαρουδάκης

Τη φωτογραφία τράβηξε ο σκηνοθέτης μας, ο Ακίνδυνος Γκίκας, τον οποίον [embed γλύψιμο] ευχαριστούμε για όλες του τις καίριες σκηνοθετικές παρεμβάσεις του και το χιούμορ του που μας βοηθούσε να ξεπερνάμε τους μεταφραστικούς σκόπελους στους οποίους προσκρούαμε. [de-embed γλύψιμο]

Δυστυχώς δεν μας έκοψε να βγούμε φωτογραφία με τους ηθοποιούς που συμμετείχαμε στο The Future is Wild. Αλλά στη σειρά αυτή «ακούστηκαν οι ηθοποιοι» Αφροδίτη Αντωνάκη, Δημήτρης Δημόπουλος, Ασπασία Πάστρα, Στέλιος Ψαρουδάκης. Παστράκι, χίλια συγγνώμη που δεν έχουμε μια φωτογραφία όλοι μαζί, θα επανορθώσουμε όμως!

Μέσα στον όλο χαμό αυτών των δύο σειρών, ο σκηνοθέτης μας με εμπιστεύτηκε και μου έδωσε τον ρόλο του Μπάρι στην ταινία «Ο εύθυμος Μπάρι και οι Ντισκοσκώληκες». Εδώ ποιος ξέρει τι ηχογραφούσα και χτυπιέμαι και φωνάζω... Προσέξτε πόσο καλύτερα γράφουν τα ακουστικά στην καράφλα! Γι' αυτό και στις ταινίες οι περισσότεροι μπράβοι έχουν ξυρισμένο κεφάλι, για να γράφει καλύτερα το ακουστικό του ασύρματου.

Η ηχογράφηση ολοκληρώθηκε και κανονίζουμε όλοι οι ηθοποιοί που συμμετείχαμε να πάμε να η δούμε παρέα σε θερινό. Οπότε θα γίνει χαμός! Ακίνδυνε, «αισθάνομαι» πως σου χρωστάω ένα μεγάλο ευχαριστώ! Ορίστε λοιπόν, ελπίζω να είναι αρκετά μεγάλο...

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!

Οι περιπέτειές μου στη μεταγλώττιση συνεχίζονται... «προσεχώς»!

Δεν υπάρχουν σχόλια: