Δευτέρα 8 Ιουνίου 2009

Ε, ναι λοιπόν! Είμαι ένα σκουλήκι!

Όχι όμως ένα όποιο κι όποιο σκουλήκι, αλλά ο Μπάρι από την ταινία «Ο Μπάρι και οι Ντισκοσκώληκες»!

Ο Μπάρι είναι ένα συνηθισμένο σκουλήκι, δουλεύει ως υπάλληλος γραφείου σε μια εταιρεία λιπασμάτων, γουστάρει μια σκουλήκα, την Γκλόρια, η οποία όμως δεν γυρνάει να τον κοιτάξει. Όταν αποφασίζει να δώσει εξετάσεις για ανώτερος υπάλληλος, η μάνα του τού δίνει τα παλιά πράγματα του πατέρα του, για να πάρει τα βιβλία του να μελετήσει. Όμως ο Μπάρι ανακαλύπτει κάτι άλλο εκεί μέσα...

Ακριβώς! Ένα δίσκο βινυλίου με επιτυχίες ντίσκο! Με το που τον βάζει στο πικάπ, ο Μπάρι ανακαλύπτει την πραγματική του κλίση. Αποφασίζει να στήσει μια ντίσκο-μπάντα, να κερδίσει σ' ένα διαγωνισμό ταλέντων και να εντυπωσιάσει έτσι την Γκλόρια. Η μεταμόρφωση είναι ριζική και ανεπανόρθωτη, όπως φαίνεται κι εδώ!

Το τι θα γίνει θα το μάθω μόλις επιστρέψω στο στούντιο για να ολοκληρώσω τη μεταγλώττιση. Η ταινία μού είπαν θα βγει τον Ιούλιο. Και για να μην πει κανείς πως ξεπουλήθηκα στα συμφέροντα και τα αμερικάνικα στούντιο, ενημερώνω πως η ταινία είναι δανέζικη παραγωγή, όπως θα κατάλαβες αν είδες το λινκ πιο πάνω. Ναι, αυτό ακριβώς, στηρίζω τον ευρωπαϊκό κινηματογράφο. Εγώ και ο Λαρς! Κι εδώ έχουμε το δεύτερο τρέιλερ της ταινίας.

3 σχόλια:

mahler76 είπε...

σε σχέση με το άλλο με τις μικρές πριγκίπισσες αυτό είναι πταίσμα!!!

Lopi είπε...

Ταπεινό σκουλήκι, ελπίζω να το φας το γκομενάκι στο τέλος...

Ανώνυμος είπε...

re sy, aytos exei malia omws :P