Πέμπτη 19 Φεβρουαρίου 2009

Τσικνοπέμπτη σήμερα...

...οπότε για αύριο σας έχω τρεις προτάσεις για να χωνέψετε γελώντας τα όσα σαβουριάσατε.

Για τους κάτοικους Αθήνας προτείνω την παράσταση «Μαμά Ελλάδα 2» της ομάδας abovo, την οποία παρακολούθησα και ευχαριστήθηκα πάρα πολύ. Όσοι είχατε δει ίσως το «Εκεί, εκεί, στην κόλαση» τους γνωρίζετε. Πιστεύω πως το «Μαμμά Ελλάδα 2» ξεπερνά κατά πολύ το «Εκεί, εκεί, στην κόλαση» και εύχομαι στην παράσταση να βρει το κοινό που της πρέπει, ποσοτικά τε και ποιοτικά. Καλή επιτυχία, abovo!

Για τους κάτοικους Θεσσαλονίκης προτείνω την παράσταση σταντ-απ «Μυθολογία» του Παναγιώτη Κούδα, τον οποίο και ευχαριστώ για την πρόσκληση του «Αντί Διδακτορικού» στην Ξάνθη. Για να ξεσπιτώνεται ο άνθρωπος από την καρναβαλιασμένη Ξάνθη για μία και μόνο παράσταση στη Θεσσαλονίκη, καταλαβαίνετε πόσο πολύ γουστάρει το σταντ-απ! Και επειδή τον γνώρισα, όχι μόνο το γουστάρει, το πονά και το στηρίζει! Καλή επιτυχία, Παναγιώτη!

Για όλους τώρα, προτείνω τη δεύτερη συνέχεια του ποντκαστ «Και τώρα...» που γράφουν και παρουσιάζουν οι συνάδελφοι σταντ-απ κωμικοί Δημήτρης Δούκογλου και Διονύσης Ατζαράκης. Στηρίζουμε δυναμικά αυτή την ονλάιν-δημιουργία, για να πειστεί ο Διονύσης πως το ίντερνετ έχει κοινό, μπας και μπει και πουθενά αλλού εκτός από το msn... Καλή επιτυχία, Δημήτρη και Διονύση!

Αυτά! Μη με ρωτήσει κανείς «τι, πού. πώς» κτλ, είναι όλα στους συνδέσμους! Άντε, όλο μασημένη τροφή πια, θα σας πέσουν τα δόντια!

ΥΓ Πήραμε και τη μεγάλη απόφαση, το «Αντί Διδακτορικού» θα συνεχιστεί και μετά το Πάσχα! Οργανώνεται και θερινή περιοδεία, κάθε βοήθεια και πρόταση δεκτή!

2 σχόλια:

mahler76 είπε...

Χανία να πάς και πρίν τη λήξη των μαθημάτων των εκεί σχολών. Οι φοιτητές έχουν βαρεθεί τη ζωή τους εκεί κάτω μαθαίνω οπότε χρειάζονται λίγο γέλιο. Thnks και για την ενημέρωση με τις παραστάσεις, α και καλημέρα.

djimDjim είπε...

@mahler76
Σ' ευχαριστώ για την πρόταση... Το θέμα είναι να βρεθεί και κάνα μαγαζί που να ενδιαφέρεται!!!