Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου 2009

Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καρκίνου

Η 4η Φεβρουαρίου έχει οριστεί Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καρκίνου. Αυτό το έμαθα μόνο και μόνο επειδή μια συνάδελφος από την Παιδική Σκηνή της ΕΛΣ, η Καλλιόπη Αγγελοπούλου, μου πρότεινε να γράψω ένα σποτάκι για το Κ.Ε.Φ.Ι. όπου συνεισφέρει ως εθελόντρια. Τι είναι το Κ.Ε.Φ.Ι.; Δείτε το βίντεο, και θα καταλάβετε!


Κ.Ε.Φ.Ι - TVC from MovieTeller on Vimeo.

Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσους βοήθησαν, όχι τόσο για την εθελοντική τους εργασία, όσο για την άμεση ανταπόκριση και τον ενθουσιασμό που έδειξαν.

Ευχαριστώ λοιπόν, τον Μπεμπέκο που ήρθε και κάναμε παρέα ένα γύρισμα, κι ας μην είναι από αυτά που σχεδιάζαμε. Όλους τους συνεργάτες της Movieteller που εργάστηκαν στην παραγωγή, τον Κωνσταντίνο Πιλάβιο που σκηνοθέτησε, τη Μαρία Πιλάβιου που το οργάνωσε, τη Ζωή Μαντά που έκανε διεύθυνση φωτογραφίας, τον Νίκο Μπούρμπο που ήταν ο οπερατέρ μας, τον Νίκο Μουζάκη που ήταν ο ηλεκτρολόγος μας, τον Θοδωρή Μπάμπουρη που ήταν ο ηχολήπτης μας, τον Χρήστο Ζαχαράκη που ήταν βοηθός σκηνοθέτη, τη Στεφανία Τάπτα που επιμελήθηκε τα ρούχα μας, την Όλγα Ασλανίδου που έκανε το μακιγιάζ μας, τη Ζωή Μπουζού από το Κ.Ε.Φ.Ι. όλους στο Κ.Ε.Φ.Ι. που μας εμπιστεύτηκαν και φυσικά την Καλλιόπη που κάποια στιγμή στις πρόβες μού πρότεινε να ασχοληθώ.

Ευχαριστώ επίσης τη διαδικτυακή ομάδα καλλιτεχνών bankit μέσω της οποίας γνώρισα τον σκηνοθέτη του βίντεο. Ευχαριστώ (με σειρά γνωριμίας) Μαριέττα, Νάνσυ, Κλαίρη και Μπέτυ!

Τέλος, θα γίνουν οι εξής εκδηλώσεις όπου όλα τα έσοδα θα διατεθούν στο Κ.Ε.Φ.Ι.

Στις 17/2, Τρίτη, θα γίνει μια ειδική παράσταση του σταντ-απ μονολόγου μου «Αντί Διδακτορικού» στο μπαρ Nixon.

Στις 22/2, Κυριακή και ώρα 20:30, θα πραγματοποιηθεί συναυλία της σοπράνο Καλλιόπης Αγγελοπούλου στην αίθουσα συναυλιών του Ιδρύματος Θεοχαράκη, Βασιλίσσης Σοφίας @ Μέρλιν 1, Σύνταγμα.

Πρόγραμμα συναυλίας:

When I'm laid to earth (Purcell)
Τutte nel core vi sento (Mozart)
Gretchen am Spinnrade (Schubert)
Prison (Faure)
Un bel di vedremo (Pucinni)
Vissi d' arte (Pucinni)
Der Tod und das Mädchen (Schubert)
Widmung (Schumann)
Полюбила я на печаль свою [For a life of pain I have giv'n my love] (Rachmaninov)
Ritorna vincitor (Verdi)

Καλλιόπλη Αγγελοπούλου, σοπράνο
Αναΐτ Τερ-Τατσατιάν, πιάνο
σκηνοθετική επιμέλεια: Άννα Αναστασιάδου, Μυρτώ Μπουρίντη, Μαργαρίτα Μακαρούνη, Λύδα Σάμιτα

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Σούπερ και για σούπερ σκοπό! Μπράβο σε όλους σας!

mahler76 είπε...

Μπράβο ρε αγόρι. Η παράσταση της 17ης του μήνα θα έχει φιλανθρωπικό χαρακτήρα?