Δευτέρα, 27 Δεκεμβρίου 2010

2o STAND-UP COMEDY DOUBLE-BILL (Σαν φεστιβάλ δήμου φαίνεται!)

Πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 23 Δεκέμβρη το "The Two Days Before Xmas Stand-Up Comedy Double Bill (μα είναι τώρα αυτός τίτλος για παράσταση;!)" στο Nixon.


Τι συγκίνηση να επιστρέφω στο χώρο που φιλοξένησε το «Αντί Διδακτορικού» και τι χαρά να συνεργάζομαι με τον σταντ-απ κωμικό Λάμπρο Φισφή. Η παράσταση έπεσε δυστυχώς θύμα των απεργιών των ΜΜΜ και η προσέλευση δεν ήταν η επιθυμητή (πωπωπω, τι ξιπασιά είναι αυτή που με έπιασε;!) αλλά όσοι ήρθαν πέρασαν καλά! Κι εμείς επίσης!

Ο Λάμπρος Φισφής στο Nixon.

Αντιγράφω από το δελτίο τύπου: οι σταντ-απ κωμικοί Δημήτρης Δημόπουλος («Υπερπαραγωγή», «Αντί Διδακτορικού») και Λάμπρος Φισφής (σεναριογράφος της κωμικής σειράς «Η γενιά των 592 ευρώ»), στην πρώτη τους κοινή εμφάνιση, βγαίνουν και τα λένε με τα μικρόφωνά τους, μια μέρα πριν βγουν τα μικρά και τα πουν με τα τρίγωνά τους. Το εορταστικό μενού της παράστασης περιλαμβάνει δύο γενναίες μερίδες σταντ-απ για κυρίως πιάτα και μία πανδαισία αυτοσχεδιασμών των δύο κωμικών για επιδόρπιο.

Μα τι κάνουν αυτοί εδώ καθισμένοι;! 

Τι κάνουμε καθισμένοι; Κωμικούς αυτοσχεδιασμούς, τι άλλο! Μιας και ο Λάμπρος κάνεις improv-comedy στην Ολλανδία με μια ομάδα, είπα να εκμεταλλευτώ την εμπειρία του και να παρουσιάσουμε 2-3 αυτοσχεδιασμούς στο κοινό μας. Ασχέτως που από 2-3 έγιναν 5. Η φωτογραφία πάνω είναι από τον αυτοσχεδιασμό όπου ο Λάμπρος και εγώ είμαστε σε ένα γραφείο συνοικεσίων και πρέπει να απαντάμε αλφαβητικά ο ένας στον άλλον! Έπρεπε δηλαδή η πρότασή μας να ξεκινά από το επόμενο γράμμα που άρχισε η προηγούμενη πρόταση, πού να κάθομαι να σας εξηγώ τώρα...

Το επόμενο νταμπλ-μπιλ είναι για τις 23.02.11! Με ποιον;... Έκπληξη!

Δεν υπάρχουν σχόλια: