Σάββατο 21 Αυγούστου 2010

Γεια, είμαι ο Σπόρτι!

Σήμερα το πρωί, αλλά πρωί-πρωί, μιλάμε στις 10:00, μετά από ελάχιστο ύπνο, βρέθηκα στο στούντιο για να μεταγλωττίσω... Δεν ήξερα τι. Το έμαθα με το που πήγα εκεί. Όταν λοιπόν σκάσουν τα επεισόδια της σειράς κινουμένων σχεδίων "Barbie Fashionista" στο ίντερνετ, θέλω να ξέρετε πως ο ηθοποιός που κάνει τον Σπόρτι είμαι εγώ. Και ξεστόμισα ατάκες όπως:

«Ουάου, είσαι πολύ όμορφη!»
«Θα προλάβετε να αλλάξετε; Η λιμουζίνα θα έρθει σε 15 λεπτά.»
«Μα έφερες μαζί σου και το γουρουνάκι;»

Γεια, είμαι ο Σπόρτι!
Μα, για μισό λεπτό! Ποιο είναι αυτό το τραγούδι που ακούγεται στην ιστοσελίδα της σειράς; Όχι, δεν με γελούν τα αυτιά μου είναι το "Barbie Girl" του συγκροτήματος Aqua. Μα η Mattel, η εταιρία που βγάζει την Μπάρμπι, δεν ήταν στα δικαστήρια κάποτε με το συγκρότημα επειδή κορόιδευαν το προϊόν τους;!


Μα φυσικά, καλά θυμάμαι! Επίσης καλά θυμάμαι πως η ίδια εταιρία δεν είχε δώσει άδεια να χρησιμοποιηθεί η Μπάρμπι στο πρώτο "Toy Story" επειδή δεν ήθελαν η Μπάρμπι να έχει συγκεκριμένη κίνηση και φωνή, καθώς κάθε κορίτσι φαντάζεται διαφορετικά πως κινείται και μιλά η Μπάρμπι του (όντως, κάτι τέτοιο είχαν πει!). Και μετά η ίδια εταιρία κυκλοφόρησε (και συνεχίζει να κυκλοφορεί) ταινίες κινουμένων σχεδίων, επέτρεψε να χρησιμοποιηθεί η Μπάρμπι στο "Toy Story 2" και φυσικά να παίξει μαζί με τον Κεν πολύ μεγαλύτερο ρόλο στο "Toy Story 3".

Πολύ ασχολήθηκα. Να και ένα βιντεάκι που μας δείχνει τι παθαίνουν τα κοριτσάκια που παίζουν με τέτοιες κούκλες!



Α! Και κάτι τελευταίο: εδώ είναι η Ελληνίδα Μπάρμπι.
ΤΩΡΑ ασχολήθηκα πολύ.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ωραίο ποστ. Είδα το πρωί κινούμενα σχέδια και σε σκεφτόμουν. Οι διάλογοι τους αγγίζουν συχνά το σουρεαλισμό. Ελπιζω τουλάχιστον να τροφοδοτείσαι με υλικό για stand up:)-