Τρίτη, 17 Αυγούστου 2010

ΔΕ ΛΟΥΚ!

Μόλις εκτυπώθηκε το προσχέδιο του «ΔΕ ΛΟΥΚ» και θα κάτσω να κάνω το πρώτο χτένισμα, ώστε να ξεκινήσουμε πρόβες όσο πιο σύντομα γίνεται! Α, ναι, τι είναι το «ΔΕ ΛΟΥΚ». Εγώ θέλω να το αποκαλώ «κομεντί σε 11 τραγούδια», επειδή αυτό ακριβώς είναι. Ας μιλήσει καλύτερα το πρώτο δελτίο τύπου που έχουμε εκδόσει:

Πώς συνδυάζονται ο μύθος του Σιρανό ντε Μπερζεράκ με τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και κάμποσες νούμερο 1 επιτυχίες του '80 και του '90; Αν ο Άκης δεν είχε ανεβάσει ποτέ ένα βιντεάκι με τον ίδιο να τραγουδά, τότε η Σοφία δεν θα τον είχε δει ποτέ και δεν θα ζητούσε βοήθεια από την κολλητή της τη Δόμνα για να τον εντυπωσιάσει, οπότε και η φιλία τους δεν θα είχε κινδυνέψει και το ερώτημα αυτό δεν θα είχε κανένα λόγο να τεθεί! Την απάντηση έρχονται να μας δώσουν -τραγουδώντας ζωντανά- οι ηθοποιοί Ευαγγελία Καρακατσάνη, Ειρήνη Ψυχράμη και Δημήτρης Παπαδάκης στην παράσταση «Δε Λουκ» σε κείμενα και σκηνοθεσία του Δημήτρη Δημόπουλου!

Κάποια από τα τραγούδια που ακούγονται στην παράσταση:
Owner of a lonely heart-YES
Gonna make you sweat-C&C MUSIC FACTORY
Careless whisper-GEORGE MICHAEL
Wannabe-SPICE GIRLS

Και φυσικά...
The Look-ROXETTE

Η πρώτη φετινή παραγωγή του 4actors, σε κείμενο - σκηνοθεσία του Δημήτρη Δημόπουλου, με τους Ευαγγελία Καρακατσάνη, Ειρήνη Ψυχράμη και Δημήτρη Παπαδάκη.

Προγραμματισμένη πρεμιέρα 17 Οκτωβρίου!

Αυτά όμως είναι για τα δελτία τύπου. Εδώ μπορείτε να μάθετε τόσα περισσότερα! Όπως, για παράδειγμα, πως η επιλογή των τραγουδιών έγινε βάσει αυστηρών κριτηρίων: να έχουν φτάσει στην πρώτη θέση του Billboard στις δεκαετίες '80 και '90, να μην είναι από ταινία και να μην έχουν χρησιμοποιηθεί σε παραστάσεις ή σίριαλ (καταραμένο Glee, μας πρόλαβες πολλά καλά τραγούδια). Και φυσικά, να εξυπηρετούν την υπόθεση του έργου. Ορίστε λοιπόν ο πλήρης κατάλογος των τραγουδιών που θα λέγονται ζωντανά από τους ηθοποιούς στο ΔΕ ΛΟΥΚ!
 
Δε πλέι-λιστ οφ ΔΕ ΛΟΥΚ!
 
Πώς κολλάνε όλα αυτά τα τραγούδια στην υπόθεση; Χμ... Ας πούμε πως κάποιο από αυτά το ανεβάζει ο Άκης, το βλέπει η Σοφία, θέλει να του στείλει κι αυτή ένα τραγούδι και κάνει μαθήματα ώστε να το πει καλά με τη Δόμνα, καταλήγει όμως να στέλνει ένα βίντεο όπου ανοιγοκλείνει το στόμα της σε ένα τραγούδι που έχει ηχογραφήσει η Δόμνα, και όλα αρχίζουν να μπερδεύονται, και να μπερδεύονται, και να μπερδεύονται, ώσπου... ΧΑ! Η συνέχεια στην παράσταση, από 17 Οκτώβρη στο Void Dance Bar!
 
Δε καστ οφ ΔΕ ΛΟΥΚ, φρομ λεφτ του ράιτ:
Ευαγγελία Καρακτσάνη (Δόμνα)
Δημήτρης Παπαδάκης (Άκης)
Ειρήνη Ψυχράμη (Σοφία)

Αυτά τα ολίγα για την ώρα. Πού είναι το κόκκινο μαρκαδοράκι μου, έχω να κάνω διορθώσεις, οι πρόβες ξεκινάνε σύντομα, πρέπει να έχω έτοιμο το έργο!

Δεν υπάρχουν σχόλια: