Παρασκευή 3 Ιουλίου 2009

Αντίο, Μετς!

Έχουν περάσει περίπου 3.5 χρόνια από τότε που πρωτοείδα το σπίτι που αφήνω σε λίγες μέρες. Είχα δει κάμποσα σπίτια, και παρόλο που αυτό δεν ήταν από τα καλύτερα, ήταν αυτό που με το που μπήκα μου μίλησε. Εδώ κι ένα χρόνο ήθελα να μετακομίσω, το σπίτι αυτό έκανε τον κύκλο του και μόλις πριν μια εβδομάδα βρήκα το νέο μου σπίτι και ξεκίνησα το πακετάρισμα.

Ήταν η πρώτη φορά που έμενα μόνος μου. Όταν έμενα με τους δικούς μου, είχα ένα πολύ μικρό δωμάτιο, οπότε έψαχνα να βρω ένα σπίτι με αρκετό χώρο κι επειδή μετακινούμαι αποκλειστικά με Μ.Μ.Μ. να είναι στο κέντρο. Δεν έχω παράπονο: στάση 24ώρου τρόλεϊ στα 2', τραμ στα 5', μετρό στα 8' και διάφορες στάσεις λεωφορείων προς κάθε κατεύθυνση διάσπαρτες τριγύρω!

Αυτή τη στιγμή γράφω από αυτό εδώ το γραφείο, το οποίο έχει δει και πιο συμμαζεμένες μέρες! Σε λίγες ώρες θα έχει λυθεί για να μεταφερθεί. Έχω περάσει πολλές ώρες πάνω από το λάπτοπ, ειδικά την περίοδο που δούλευα σχεδόν αποκλειστικά ως μεταφραστής.

Πακετάρω, πακετάρω... Τι τα θέλω όλα αυτά;! Έχω μαζέψει από κονσόλες ήχου και ασύρματα μικρόφωνα μέχρι μπρελόκ που κρατάω για άγνωστους λόγους.

Αλλά πού θα πάει! Κάποια στιγμή θα τα μαζέψω όλα και θα τα πάω στο καινούργιο σπίτι! Όπου θα πρέπει να τα ξεπακετάρω...

3 σχόλια:

KitsosMitsos είπε...

Με το καλό η νέα αρχή!

mahler76 είπε...

καλορίζικο το νέο σπίτι, το οποίο είναι πού?

Tradescadia είπε...

Άντε άντε!! Πάμε γι'άλλα τώρα!