Τρίτη 31 Μαρτίου 2009

Σας ευχαριστώ!

Ο τίτλος «Καλύτερου Κοινού της 30/3» απονέμεται στους 24 θεατές που είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν την πιο επεισοδιακή (δείτε σχόλιο) παράσταση ώς τώρα!


Βλέπεις την πρώτη φωτογραφία και λες «γεμίσαμε και απόψε». Βλέπεις τη δεύτερη και λες «φταίει η κρίση, φταίει το κρύο, φταίει που άλλαξε η ώρα και νομίζουν όλοι πως είναι καλοκαίρι». Μετά βλέπεις τα χαμόγελα του κοινού και δεν φταίει τίποτα! Σας ευχαριστώ για το γέλιο σας και την υπομονή που δείξατε με όσα έγιναν (δείτε σχόλιο, λέμε!).

2 σχόλια:

djimDjim είπε...

Είμαστε λοιπόν στο Nixon, κι εκεί που στήνουμε την κονσόλα του ήχου και το λάπτοπ για να παίξει το βίντεο, ο προτζέκτορας αρνείται να συνεργαστεί. Πανικός! Λέω «θα παίξω και χωρίς προτζέκτορα, μπορώ». Φαίνεται πως κι ο άγιος φοβέρα θέλει, μιας και 15 λεπτά πριν αρχίσει η παράσταση, ο προτζέκτορας μάς καταδέχεται.
Όμως, ενώ ο κόσμος μπαίνει στην αίθουσα, βλέπω έντρομος στην οθόνη προβολής την ένδειξη "no signal"! Τρέχω έντρομος στο προβολείο, όπου βλέπω πως το λάπτοπ κάνει έλεγχο σκληρού δίσκου από το πουθενά. Κλείνω τον προτζέκτορα και αρχίζω την παράσταση χωρίς το βίντεο...
Δεν έκλεισα όμως και τον ήχο από το λάπτοπ... Έτσι όταν τελείωσε ο έλεγχος, κι ενώ εγώ έχω αρχίσει την παράσταση, ακούμε ξαφνικά από τα ηχεία τον ήχο έναρξης των Windows!
The show must go on, αλλά ενώ συνεχίζεται, συνειδητοποιώ πως το σταντ του μικροφώνου γέρνει επικίνδυνα. «Κάτι θα έχει κολλήσει από κάτω» σκέφτομαι και συνεχίζω μέχρι που το σταντ λυγίζει εντελώς και σπάει στη βάση του! Βγάζω την υπόλοιπη παράσταση χωρίς σταντ, ενώ το χρειάζομαι!
Αγχώνομαι. Αλλά συνεχίζω. Ιδρώνω και ξειδρώνω, αλλά δεν φταίει το άγχος μόνο: ο θερμοστάτης του χώρου έχει αναλάβει πρωτοβουλία και μας έχει βάλει στο γκριλ.
Μέσα στον όλο πανικό, έχω ξεχάσει πως δεν έχω προτζέκτορα, έτσι, όσο πλησιάζουμε στο τέλος, κοιτάζω έντρομος τον Γιώργο που δεν έχει φύγει από την αίθουσα στην ατάκα που πρέπει για να ρίξει το βίντεο με τους τίτλους τέλους!
Η παράσταση τελειώνει, και βγάζω τη φωτογραφική μηχανή για να τραβήξω το κοινό... και ούτε αυτή ανοίγει! Βάζω, βγάζω μπαταρία και τελικά άνοιξε!
Κάτι τέτοιες στιγμές σκέφτομαι πως στον Τιτανικό όλα λειτουργούσαν στην εντέλεια. Αλλά είδατε τι έγινε...

mahler76 είπε...

Ax τις καλύτερες παραστάσεις χάνω!