Κυριακή 15 Μαρτίου 2009

Είμαι πολύ περήφανος!

Είμαι πολύ περήφανος που συμμετείχα ως βοηθός σκηνοθέτη και χειριστής υπερτίτλων στην όπερα «Τροβατόρε» που ανέβασαν οι Όπερες των Ζητιάνων τον Μάιο και τον Νοέμβριο του 2008 στο bios. Πάνω στο ηλεκτρολογίο, όπου βρισκόμουν κατά την παράσταση με το λάπτοπ μου ρίχνοντας τη μετάφραση, είχα αυτή περίπου τη θέα...

Και γιατί τα θυμήθηκα σήμερα; Επειδή σήμερα ανέβηκαν στο κανάλι της ομάδας στο YouTube αποσπάσματα από το ανέβασμα και κατάλαβα γιατί το κοινό έφευγε τόσο συγκινημένο. Ένα μικρό δείγμα από την έναρξη της παράστασης στο παρακάτω βίντεο.


Περισσότερες πληροφορίες για τις Όπερες των Ζητιάνων στον ιστότοπό τους, αλλά και στο facebook και το MySpace της ομάδας, καθώς και στο κανάλι τους στο YouTube.

Χαράλαμπε, χαίρομαι που γνωριστήκαμε και μπόρεσα να μετέχω σ' αυτή τη δουλειά. Έκτορα, σ' ευχαριστώ για όσα έμαθα ως βοηθός σου. Γαβριέλλα, είσαι το αστεράκι μου! Κωνσταντίνε, τις λάμπες που βίδωσα στο σκηνικό σου μου τις ξεπλήρωσες με τα γέλια που ρίξαμε στιχουργώντας! Κι ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους τραγουδιστές και τη χορωδία για αυτό το πολύτιμο μάθημα θεάτρου που μου κάνατε!

5 σχόλια:

mahler76 είπε...

Τέλεια ήταν!!!

Cinestef είπε...

Θέλω το ντιβιντίιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

πώς μπορούμε να αποκτήσουμε το dvd? Μου έστειλαν μήνυμα στο facebook αλλά δεν κατάλαβα τίποτις (ντίπ για ντιπ)

djimDjim είπε...

@mahler76
Το ξέρω πως ήταν τέλεια. Είδα το "Miserere" και πήγα να βάλω τα κλάματα, μία που το έβλεπα, και μία που κατάλαβα τι βλέπατε εσείς κάτω...

@Cinestef & sakafiora
Επικοινωνήστε με τις «Όπερες των Ζητιάνων» και νομίζω θα σας το στείλουν!
info@thebeggarsoperas.gr

mahler76 είπε...

AAAA κι εγώ θέλω!!!!