Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου 2010

Πρεμιέρα στη Θεσσαλονίκη!

Τι τρέξιμο ήταν αυτό;! Μόλις τώρα, δύο μέρες μετά την πρεμιέρα του «Αντί Διδακτορικού» στη Θεσσαλονίκη, κατάφερα να καθίσω να γράψω τι έγινε στις 3/2 στο θέατρο Σοφούλη! Φύγαμε!

Το θέατρο έξω. Μα τι ωραία αφίσα είναι αυτή δεξιά!

Το θέατρο μέσα. Μα τι ωραία πορτοκαλί χαλάκια!

Ναι, όπως βλέπετε το σκηνικό μου παραμένει το ίδιο. Μόνο που δεν ανεβοκατεβάζω τα χαλάκια που έχω στο Nixon. Όχι, βέβαια, αγόρασα τρία καινούργια για τις παραστάσεις στη Θεσσαλονίκη. Πρεμιέρα με χρησιμοποιημένα χαλάκια; Ποτέ! Έτσι, όταν τελειώσουν οι παραστάσεις του «Αντί Διδακτορικού», εγώ θα έχω 6 πορτοκαλί χαλάκια μπάνιου. Λέω να τα κάνω ταπετσαρία...

Και μετά ήρθε το κοινό! Τι ωραίο κοινό ήταν αυτό! Όπως μου είπαν και σε μια πρωινή τηλεοπτική εκπομπή που πήγα στη Θεσσαλονίκη, το κοινό της πόλης είναι πολύ δύσκολο. Αν το κερδίσεις όμως, το κέρδισες για πάντα.... Ας γνωρίσουμε, λοιπόν, το κοινό της πρεμιέρας!

Κάποιοι το βλέπουν μισοάδειο, άλλοι μισογεμάτο...

...εγώ απλώς άκουγα τα βροντερά γέλια!

Τι κοινό ήταν αυτό! Τους ευχαριστώ όλους για μια πρεμιέρα που μου άνοιξε την όρεξη για ακόμα περισσότερες παραστάσεις στη Θεσσαλονίκη. Και η χαρά δεν σταμάτησε τη μέρα της παράστασης, συνεχίζεται, καθώς αρκετοί είναι αυτοί που με βρήκαν στο facebook και μου έστειλαν τα συγχαρητήρια και τη γνώμη τους για την παράστασή μου!

Ας μιλούν οι άλλοι για μένα, είμαι ταπεινός...

Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους στο θέατρο Σοφούλη, που με φρόντισαν τόσο πολύ. Θωμά, τα φώτα ήταν τέλεια! Μάνο, ο ήχος ήταν καταπληκτικός! Δάφνη, οι συνεντεύξεις που έκλεισες ήταν μία και μία! Ένα ευχαριστώ και στο 4actors που μαζί με το θέατρο Σοφούλη κάνει τη συμπαραγωγή στη Θεσσαλονίκη. Γιώργο, θα σκίσουμε!  Και τα φιλιά μου στην Αθηνά και τον Χάρη που μαζί ανεβήκαμε από το Nixon στη Θεσσαλονίκη! [ακολουθεί υποσυνείδητο μήνυμα] Να πάτε να τους δείτε στο «Η Οφηλία είναι έγκυος». Περιμένω πώς και πώς να έρθει η άλλη Τετάρτη για να ξαναπαίξω στη Θεσσαλονίκη!

Η πρεμιέρα αρχειοθετήθηκε. Μένουν άλλες 7 παραστάσεις!

1 σχόλιο:

Nikos Lioliopoulos είπε...

Ειμαι βεβαιος πως θα κερδίσεις το κοινό της πόλης. Καλη επιτυχία.