Κυριακή, 2 Αυγούστου 2009

Τι κάνει νιάου-νιάου στα κεραμίδια;

Πάντως όχι ο Γκάρφιλντ, τουλάχιστον στη σειρά The Garfield Show η οποία γυρίστηκε για τα 30χρονα του ήρωα και στην οποία δανείζω τη φωνή μου στον κεντρικό ήρωα για την ελληνική μεταγλώττιση! Ω, ναι! Είμαι ο Γκάρφιλντ, ένας ρόλος που για να καταφέρω να ερμηνεύσω έπρεπε να ανατρέξω στις προσωπικές μου εμπειρίες. Πώς αλλιώς θα πετύχαινα το τέλειο χασμουρητό; Το απόλυτο μασουλητό; Την ανυπέρβλητη ειρωνία; Εντάξει, δεν χρειάστηκε να κάνω τίποτα! Η μέθοδος Στανισλάφσκι δεν υπήρξε ευκολότερη...

Αύριο το πρωί πάω να ηχογραφήσω ακόμα 6 επεισόδια. Επέλεξα να ηχογραφώ πρωί, ώστε ακόμα να μην έχει ανοίξει το μάτι και να μπορώ να αποδώσω τον ήρωα καλύτερα. Επίσης, δεν μπορούσε άλλες ώρες η σκηνοθέτις. Αλλά αυτό δεν παίζει ρόλο. Εγώ παίζω τον ρόλο!

Όμως ας μην παρασύρομαι... Η Εύη από το AkouAuto μου έστειλε αυτό εδώ το λινκ το οποίο οφείλω να ομολογήσω πως με προσγείωσε και μου έδωσε να καταλάβω πόσο μηδαμινοί είμαστε όλοι. Ευχαριστώ, Εύη, για πέντε λεπτά αισθάνθηκα κάπως ταπεινός. Ευτυχώς μου πέρασε!

ΥΓ. Έχουν γίνει και άλλες μεταγλωττίσεις στο ενδιάμεσο, αλλά επειδή δεν έχω ακόμα ίντερνετ στο νέο σπίτι, δεν έχω κάνει αναρτήσεις. Ακόμα.

2 σχόλια:

Madvil είπε...

Ο Garfield είναι απίστευτος! Σύμβολο των παιδικών μου χρόνων και όχι μόνο των δικών μου!
Ευελπιστώ στο καλύτερο αποτέλεσμα :)

Asgelasoume είπε...

hi mr dim pos mporei na epikoinonisei kapoios mazi sas?