Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου 2010

Χτύπα «Ξύλινα»!

Οι πρόβες του «Δε Λουκ» συνεχίζονται, η αναζήτηση χώρου για την «Υπερπαραγωγή» επίσης, οπότε ο χρόνος μου είναι περιορισμένος! Όχι όμως τόσο ώστε να μην κάνω μια έκτακτη παράσταση του «Αντί Διδακτορικού»! Τόσο όμως ώστε να γράψω για αυτήν 3 μέρες αφού έγινε...


Η παράσταση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο των εκδηλώσεων «Μουσικές Δευτέρες» του Δήμου Καισαριανής, γι' αυτό και βλέπετε όλες αυτές τις νότες να με κοσμούν. Εκεί βρέθηκα ύστερα από πρόσκληση του Γρηγόρη Τσιάμη, τον οποίο και ευχαριστώ για την πρόσκληση και την υποστήριξη. Ήταν μια εκδήλωση με δωρεάν είσοδο, οπότε περίμενα μια κάποια προσέλευση αλλά όχι αυτό που έγινε! Περίπου 150 άτομα ήρθαν για να δουν το «Αντί Διδακτορικού», αρκετοί εκ των οποίων το έβλεπαν για πολλοστή φορά!!!

Ευχαριστώ τον Γιάννη Σκλάβο για τη φωτογραφία!

Χαμός λοιπόν στις 27/09/10 στην Καισαριανή! Πέρα από τα θετικά σχόλια που άκουσα, τα συγχαρητήρια που δέχτηκα και όλα αυτά τα συναφή (καταλαβαίνετε, δεν θέλω να μακρυγορώ, είμαι ταπεινός), το κυριότερο ήταν πως ευχαριστήθηκα την παράσταση τόσο, που δεν κατάλαβα πότε τελείωσε! Μου είχε λείψει το να είμαι πάνω σε σκηνή, και δεν βλέπω την ώρα να ξεκινήσω την «Υπερπαραγωγή» μου. Ας δούμε όμως, τι έγινε στα «Ξύλινα»...

Πώς;! Μια άδεια θέση! Αίσχος...

Τι;! Κι άλλη άδεια θέση! Ντροπή...

Η άδεια θέση δεξιά είναι η ίδια με την πάνω, εντάξει;!

Πραγματοποιήθηκε λοιπόν και η παράσταση του «Αντί Διδακτορικού» που είχα υποσχεθεί. Μένει να κάνω άλλη μία, η οποία θα αναμεταδοθεί ζωντανά μέσω διαδικτύου! Αλλά ως τότε, υπομονή...

Σάββατο 4 Σεπτεμβρίου 2010

Κοίτα το πουλάκι!

Και καθώς σιμώνουν οι πρεμιέρες, κορυφώνονται και οι προετοιμασίες: πρόβες, πρόβες και... φωτογραφίσεις! Προχθές έκανα τη φωτογράφισή μου για τις φωτογραφίες του δελτίου τύπου της «Υπερπαραγωγής» και το αποτέλεσμα με χαροποίησε ιδιαίτερα.

Τις φωτογραφίες τράβηξε η Κατερίνα Πασπαλιάρη.

Τις επεξεργάστηκε μετά ο Κωνσταντίνος Μπελιάς.

Και χαζοπόζαρα εγώ!

Η φωτογράφιση έγινε στο Bios όπου και θα παίζεται η «Υπερπαραγωγή» . Η πρεμιέρα είναι την 1η Οκτώβρη και η παράσταση θα παίζεται κάθε Παρασκευή ως τα τέλη Ιανουαρίου.

Αυτά προχθές, γιατί χθες είχαμε τη φωτογράφιση για το «ΔΕ ΛΟΥΚ» που γράφω και σκηνοθετώ. Εκεί λοιπόν δεν χρειάστηκαν κόνσεπτ και χαζομάρες γιατί και οι τρεις ηθοποιοί είναι... εκνευριστικά φωτογενείς να το πω, απαράδεκτα ταλαντούχοι να το πω, ας μην πω τίποτα, ας μιλήσουν οι φωτογραφίες!

Τη φωτογράφιση έκανε ο Δημήτρης Ευλαμπίδης.

Την παραγωγή κάνει ο Γιώργος Κατινάς.

 Και σοβαροπόζαραν οι Ευαγγελία Καρακατσάνη,
Δημήτρης Παπαδάκης και Ειρήνη Ψυχράμη.

Αυτή η πρεμιέρα είναι στις 17 Οκτώβρη στο Void. Και μετά ακολουθεί η πρεμιέρα του μιούζικαλ «Σιωπή, ο βασιλιάς ακούει» που θα παρουσιαστεί για δεύτερη χρονιά στο Bios. Περισσότερα σε άλλο ποστ!