Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου 2008

Οικονομική κρίση!

Και ενώ η οικονομική κρίση μάς χτυπά ανελέητα, εγώ κανονίζω να παρουσιάσω τον σταντ-απ μονόλογό μου «Αντί Διδακτορικού» από 9/2 στο μπαρ Nixon, στο υπέροχο σινεμαδάκι που έχουν! Όλα αυτά όμως απαιτούν χρήματα να το πω, λεφτά να το πω, αρχικό κεφάλαιο κίνησης να το πω;... Γι' αυτό και βγήκα στη ζητιανιά!

Τρίτη 9 Δεκεμβρίου 2008

Μια βόλτα στην Αθήνα.

Σήμερα ξύπνησα, ντύθηκα
και βγήκα μια βόλτα να δω την Αθήνα στολισμένη.

Όλα τα μαγαζιά είχαν στολίσει τις βιτρίνες τους.

Άναψαν και το δέντρο χθες βράδυ στο Σύνταγμα!

Δευτέρα 1 Δεκεμβρίου 2008

Παγκόσμια ημέρα κατά του AIDS

H ανθρωπότητα δεν πρέπει να εφησυχάσει τώρα που η μάχη κατά του HIV έχει αρχίσει να αποδίδει, δήλωσε ο Γενικός Γραμματέας του ΟΗΕ με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά του AIDS την 1η Δεκεμβρίου. «Βρισκόμαστε στην αυγή μιας νέας εποχής. Λιγότεροι άνθρωποι μολύνονται από τον HIV και λιγότεροι πεθαίνουν από AIDS [...] Βρισκόμαστε όμως ακόμη στην αρχή. Δεν υπάρχουν περιθώρια για εφησυχασμό» τόνισε ο Μπαν Γκι-μουν.

«Το AIDS δε θα εξαφανιστεί σύντομα. Η ταχύτητα με την οποία οι άνθρωποι μολύνονται από τον HIV είναι μεγαλύτερη από αυτή με την οποία μπορούμε να τους περιθάλψουμε. Το AIDS παραμένει ανάμεσα στις δέκα βασικές αιτίες θανάτου παγκοσμίως, ενώ είναι ο υπ’ αριθμόν ένα δολοφόνος στην Αφρική» επισήμανε.

Στην Ελλάδα, ο αριθμός των νέων κρουσμάτων αυξήθηκε το 2008 (547 νέες μολύνσεις μέχρι τέλος Οκτωβρίου) και έως το τέλος του έτους αναμένεται να φτάσει σε επίπεδα υψηλότερα ακόμα και σε σχέση με την περίοδο 2005 - 2006, όταν είχε καταγραφεί σημαντική αύξηση των φορέων.

Seasons of Love (από την ταινία "Rent")